Kerst foto

dolfgroen.nl biedt dit jaar een speciale foto sessie aan.

Had u altijd al een speciale foto van uw gezin willen hebben.

Wij bieden dit jaar de mogelijkheid om in de sfeervolle set op de foto te komen (zie foto rechts). Een foto die u naar al uw familie en vrienden kunt sturen. Elke foto is uniek omdat iedereen op zijn of haar eigen manier op de foto komt. Ontspannen staan, comfortabel zitten op de luxe stoel, lekker vrij op de grond vlakbij vader of moeder. Wij zullen elk gezin in een passende compositie zetten.

De school locatie sessie duurt ongeveer een 10 minuten waarin we een aantal foto’s gaan maken met verschillende poses, zodat we een plaatje krijgen waar iedereen mooi op de foto staat. De set is verplaatsbaar dus komen wij op locatie. Dit is op de school van uw kinderen. Ook is het mogelijk op een andere plaats dit te organiseren, maar hiervoor gelden dan andere sessie prijzen.

De foto sessie kost € 20,00 (locatie op school) hiervoor krijgt u direct een fotoafdruk mee en het fotobestand ontvangt u via mail. Tijdens de fotosessie worden meerdere foto’s gemaakt, deze kunt u in onze webshop bekijken en bestellen. De inlog gegevens krijgt u in dezelfde mail als het fotobestand. Wanneer we op een andere locatie staan kost de foto sessie € 35,00, deze sessie duurt in plaats van 10 minuten een 30 minuten hiervoor krijgt dan naast de foto en een tweede foto bestand.

Hieronder kunt u zich opgeven in onze agenda. U kunt zelf kiezen wanneer u wilt en deze tijd reserveren. U krijgt van ons een bevestiging via mail, waarna de door u uitgekozen tijd definitief is. In het vak “Bijzonderheden” kunt u vermelden of wij ergens rekening mee moeten houden (denk aan rolstoel of hele jonge kinderen).

Onze agenda