Ouders

Mooie portret foto’s van uw kinderen. Niet alleen maken wij de portretfoto’s zoals die traditioneel werden gemaakt, maar we maken ook spontanere foto’s waar uw kind volledig tot zijn of haar recht komt. (lees verder hieronder)

Basisschool

Een hele plezierige fotodag met een enthousiaste fotograaf. Maatwerk voor uw school; een afspraak en planning  die past bij uw situatie. We komen persoonlijk langs om zaken te bespreken. Prachtige spontane sfeer foto’s van alle leerlingen, broertjes/zusjes en groepsfoto’s. (lees verder hieronder)

Voortgezet Onderwijs 

We nemen van alles uit handen. Er wordt gefotografeerd volgens de namenlijsten van school. Maar niet alleen dat; de foto’s voor het leerling-volg-systeem worden geleverd met deze klas-naam informatie, zodat het integreren in uw systeem een gemak is. (lees verder hieronder)

Ouders

 

 

 

 

 

contact gegevens:

info@dolfgroen.nl, tel. 06-29.55.79.58

Tips voor het mooiste resultaat.

Tijdens de fotodag wordt uw kind op de foto gezet door de fotograaf. Wanneer dit gebeurt is afhankelijk van de planning die samen met school is gemaakt. Voor verdere informatie kunt u best contact opnemen met de school van uw kind(eren)

Welke kleding moet mijn kind aan?

Bij de portret foto is alleen de bovenkleding te zien, maar voor de spontane foto’s is de rest ook in beeld. Over het algemeen kunnen alle kleuren, maar bij teveel donkere kleding kunnen details wegvallen. Daarnaast is het leuk om de kleding van broertjes en zusjes op elkaar af te stemmen.

Hoe kan ik het haar het best doen?

Het haar kunt u het best doen zoals uw kind het over het algemeen draagt. Uw kind zal zich hiermee op zijn of haar gemak voelen. Voor staarten, vlechten en decoraties in het haar: bedenk dat de achterkant niet of nauwelijks in beeld komt. Een staart aan de zijkant is wel zichtbaar.

Basisschool

 

 

 

 

 

 

contact gegevens:

info@dolfgroen.nl, tel. 06-29.55.79.58

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Een hele plezierige fotodag met een enthousiaste fotograaf. Spontane sfeerfoto’s van alle leerlingen, broertje/zusje foto’s, groepsfoto’s.

Maatwerk voor uw school; een afspraak en planning die past bij uw situatie. Persoonlijk contact; we komen bij u langs om zaken te bespreken.

Extraatjes voor school; foto’s voor personeel die U kiest, digitale bestanden van alle leerlingen voor het leerling-volg-systeem, fotobestanden met klas en naam van de leerling voor extra gemak, afscheidsfoto van groep 8. 

Wij hebben op alle fronten onze producten en service verbeterd, door een samenwerking aan te gaan met een, al vele jaren, gerenomeerd en gespecialiseerd bedrijf dat de helpdesk en bestellingen voor ons gaat verzorgen. Hierdoor zijn wij prima bereikbaar en kunnen wij meer producten bieden. Doordat wij de bestellingen direct bij ouders afleveren zijn bestellingen veel sneller afgehandeld.

Dus niet meer wachten op de foto’s…

Voortgezet Onderwijs

 

 

 

 

contact gegevens:

info@dolfgroen.nl, tel. 06-29.55.79.58

Samen wordt er een planning gemaakt die past bij uw situatie. De foto’s worden direct via de namenlijst gefotografeerd waardoor de naam en klas direct aan de foto wordt gekoppeld. Hierdoor kunt u foto’s direct gebruiken voor uw leerling-volg-systeem. Ook kunnen wij de schoolpassen leveren. Doordat de foto’s direct aan de ouders worden geleverd, heeft u geen omzien meer naar de foto’s.

  • -Nieuw: de helpdesk is elke werkdag tijdens kantooruren te bereiken.
  • -Nieuw: u kunt direct kleur, zwart/wit, sepia en canvas kiezen.
  • -Nieuw: de mogelijkheid om het digitale fotobestand te bestellen.
  • -Nieuw: de fotobestelling gaat rechtstreeks naar de klant.
  • -Nieuw: snellere aflevering van de fotobestelling.
  • -Nieuw: de verzendkosten zijn verlaagd.
  • -Nieuw: meer betalings mogelijkheden.
  • -Nieuw: fotograferen direct via namenlijst.